Keitä me olemme?

Hämeen Autopalvelu Oy on vuonna 2021 perustettu osakeyhtiö, joka heti alkutaipaleellaan osti Forssasta pitkään toimineen Forssan Autopuhdustuksen liiketoiminnan, tarkoituksena jatkaa ja kehittää sitä. Forssan Autopuhdistus tunnetaan myös nimellä Forssan Vankkuri.

Hämeen Autopalvelu Oy yhdistää kolme suurta. Forssan Tuulilasi, Forssan Autopuhdistus ja Forssan Vankkuri, yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi nimeltä Hämeen Autopalvelu. Lisäksi palveluvalikoimaan on lisätty rutkasti uusia palveluita.

forssantuulilasi
forssanautopuhdistus
forssanvankkuri

Pyrimme toiminnallamme tarjoamaan asiakkaille palveluita, jotka asiakas muistaa posiitiviselta kannalta pitkään. Meille erityisen tärkeää on asiakkaidemme tyytyväisyys.

Yrityksemme arvot

Asiakastyytyväisyys

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille erityisen tärkeää. Haluamme tuottaa palveluita, jotka asiakas muistaa pitkään.

Laatu

Annamme laatutakuun kaikelle, mitä teemme. Työmme laatu on asia, josta emme ole valmiita tinkimään. Olemme mielummin tekemättä, kuin teemme huonosti.

Työntekijät

Meillä työntekijöitä arvostetaan ja haluamme sen heille myös osoittaa. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeä asia.

Vastuullisuus

Haluamme yrityksenä kantaa kortemme kekoon yhteiskuntamme hyvinvoinnin vuoksi. Oli kyseessä sitten kierrättäminen tai arjen pienet teot.

Vaikka yrityksemme on nuori, niin koemme olevamme monissa asioissa jo valovuosia kilpailijoitamme edellä. Hyppää mukaan osaksi tarinaamme.